Til Oversigt

TORTELLINI RICOTTA EN BASILICUM MET CITROENSAUS, WORTELS EN GEBAKKEN VARKENSKOTELET

Fire tallerkener

2 pk Pastella Tortellini Ricotta en Basilicum 250 g
4 varkenskoteletten van ca. 180 g (evt. met bot)
een beetje olie

citroenroomsaus:
3 1⁄2 dl room
citroenschil van een onbespoten citroen
2 eetlepels citroensap
zout en peper
400 g kleine, schoongemaakte wortels in reepjes

Kruid de koteletten met zout en peper en bak ze in wat olie in een pan. Bak ze in ca. 10-15 min. gaar in de oven bij 180°C. Breng alle ingrediënten voor de saus in een pan aan de kook. Laat de saus koken op laag vuur en roer tot de saus goed dik is en breng op smaak. Verwarm de wortels in lichtgezouten water en doe ze door de saus. Kook de pasta volgens de aanwijzingen en voeg de citroenroomsaus en de wortels toe.

Leg de pasta en koteletten op de borden en strooi de citroenschil er over.